Web Analytics Made Easy - StatCounter
Margaritart e Islamit Pearl of Islam T dua Lumturi

Margaritart e Islamit Pearl of Islam T dua Lumturi

<

Nëse një Muslimane kënaqë veten me modelet e reja dhe harron qëllimin e vërtetë të Hixhabit .

225 by Bashkesia Islame e Kosoves - issuu

224 by Bashkesia Islame e Kosoves - issuu

Page 1

Sq Fragmente nga Jeta e sahabëve

2.

Pause

Pause

Pause

2 #2202 NOVEMBER 27 - DECEMBER 3, 2012 Happy 100 th Anniversary of Albania

231 by Bashkesia Islame e Kosoves - issuu

Për shkak të rëndësisë së kësaj pyetje, ne do të japim një tablo të gjërë në lidhje me këtë temë. Theksojmë që në fillim se është mjaft e lehtë që kjo temë ...

Shkruan Disa PACIENT qe kan shkruar PER Z. Male dhe si ju ka ndihmuar!

Çfarë përmban “Karta e Medines”, kushtetuta e parë në Islam që rregullon të drejtat, obligimet dhe raportet qytetare mes muslimanëve dhe jomuslimanëve?

#kuran #fejaislame #islam #xheneti #xhennet

FILLET E ISLAMIT NË TROJET SHQIPTARE

Picture

Revista "Agimi" data 1919 vëllimi v i, nr 6, tetor nr 006

"Dashuria jonë është dashuria më e mirë, sepse ti më rrit besimin tim,

... #lumturi #Allah #God #Zot #Gott #besim #faith #islam #brenga #merzi #pikëllimi #premtimet #xhenet #xhennet #parajse #religion #religjioni #durim #mbret

Bukuria është porsi emri i saj, mirësia është si përshkrimi i saj, bamirësia është si shija e saj. Përfituesit e parë në futjen e gëzimit në zemrat e ...

Ekziston një numër pambarim buzëqeshjesh, prandaj duhet të kemi kujdes qe buzëqeshja jonë të mos jetë boshe, sterile, fallso, cinike por të jetë e sinqertë, ...

Muslimah

Kuptimi i ëndërrave te renditura sipas alfabetit

Haxhi eshte shtylla e Islamit

Margaritar nga Jahja ibën Muadh (2/4)

Qepa, vlerat pozitive ushqyese dhe disa sekrete për ta përdorur si kurues

Çokollata, si ndikon tek njeriu, pse konsiderohet si një stimulues seksual dhe ç'ndikim ka te gratë shtatzëna?

Shqiponja me dy koka simboli ynë kombëtar, më i lashti i botës, cila është prejardhja dhe domethënia e saj

Shpirtmirësia është shume e dobishme për shëndetin fizik e mental te njeriut, kurse shpirtngushtësia mund t'ua shkurtoj jetën!

Si ndikon çokollata në trupin e njeriut

KURANI: Vepër e Muhamedit a.s. apo fjalë e Allahut ...

Është vërtetuar se çokollata përmban s Çokollata dhe seksi

Thesaret e mbretit Priamos ndodhen në muze në Moskë. Kali i Trojës i cili është një përfaqësues i historisë ndodhet në këmbë dhe pret vizitorë të ndryshëm, ...

Picture

Përderisa plasaritjet e kubes…të ndërtuar nga Mikelangjelo vazhdojnë të riparohen me rrathë hekuri nga farkëtarët e Romës, tempujt e Sinanit do të qëndrojnë ...

Arkitekt Sinani, shqiptari i madh i civilizimit osman, “Mikelangjelo i Orientit” dhe i përzgjedhuri i katër sulltanëve

Irene Papas, “Penelopa” greke-Historia e një ylli kinemaje që krenohet me origjinën shqiptare

E dini pse nuset veshin vello në ditën e dasmës? Traditat dhe legjendat

atasehir_mimar_sinan_camii_bursa_kemeri_ve_ic_mekan

Ti kurrë s'je lutur që t'

Aktorja legjendare greke: Jam shqiptare ose gjysmëshqiptare

[2] Islami dhe muslimanët në tokat shqiptare dhe në Ballkanin Mesjetar IX-XIV, Logos-a, Shkup, Prishtinë-Tiranë, 2003, fq. 37.

Salimiye's_beauty_and_grandeur

1024px-Princova_mešita

Lindja dhe origjina

Eupatoria_04-14_img12_Juma_Jami_Mosque

Visegrad_Drina_Bridge_1

1280px-Edwin_Lord_Weeks_-_The_Taj_Mahal_-_Walters_37316

E drejta që i takon pasurisë që keni

atasehir_mimar_sinan_camii_ic_mekann

Një pikturë miniaturë nga Nakkas Osmani (1579) përshkruan një njeri me një staf (

800px-20101213_Suleymaniye_Mosque_Istanbul_inside_vertical_Panorama

Kariera e tij si ushtarë

Fazat e pjekurisë së punës së tij

Në vdekjen e Muhammad Ali

Le të jetë nga ju një grup që thërret në atë që është e dobishme, urdhëron për punë të mbara dhe ndalon nga e keqja

mihrimah-sultan-kolye

Isa Boletini pa varr, eshtrat e tij në një thes në xhaminë e Mitrovicës

Hapat e vegjël të një gjenialiteti të pashembullt

Letra e Oriana Falacit, gruas që s'u bë nënë, dërguar fëmijës së

At' Gjergj Fishta, kjo figurë qendrore e veprimtarisë politike, artistike, klerike dhe

Ëndrrat erotike, çfarë shohin dhe duan meshkujt dhe çfarë dëshirojnë femrat

Analiza e formës nga Karl Marksi te Zigmund Frojd

Richard Wagner, “djalli” që solli engjëlloren nga ferri në muzikë, gjeniu që u përpëlit gjatë në kryqin e anatemës

Çokollata dhe ndikimi qe ka te grate shtatzena

Nënë Tereza, shqiptarja e hyjshmje e mëshirës dhe devocionit

Giuseppe Verdi, romantiku ngadhnjimtar i shekullit të XIX

Ludvik van Bethoven ky promete i muzikës klasike

"Ndoshta jam shqiptare, ose gjysmë shqiptare"

ICE-A Maska e PcCrack3r

Myslimanët në të gjithë botën nisin muajin e Ramazanit, muajin e agjërimit, të lutjeve dhe veprave të mira.Ramazan është një periudhë e agjërimit, ...

Pse dhe sa e shiti Dalila, Samsonin legjendar, si triumfoi tradhtia mbi dashurinë, legjenda dhe e vërteta

Rruga e mbarë, o, fëmijët e mi, Paçi jetë, paçi shëndet! Ju përcjell baba me lot në sy – N' rrugë të largëta për n' gurbet!

Ajo ka luajtur me legjendën shqiptare, Bekim Fehmiu, në “Odisea”

Atmosfera nëpër rrugët e Medinës ishte shumë e këndshme. Të gjithë njerëzit, të rinj e të moshuar, ishin veshur me rrobët më të ...

Irene thotë se babai i saj mund të jetë shqiptar

Revista amerikane “Time”, në vitin 1999 e emëroi si “Personi i Shekullit”. Në kulturën e gjerë emri Ajnshtajn është bërë sinonimi i gjeniut.

Picture

Picture

Mrekullia e Krijuesit - Milingonat flasin

Në marrëdhëniet e suksesshme çiftet kanë mësuar të përshtaten dhe ndryshojnë së bashku. Ata pranojnë se ky ndryshim është një pjesë e paevitueshme e jetë së ...

Theodore Roosevelts drejtuar bashkëshortes së tij, Edith Roosevelt (1943) : "E dashur Bunny! E di se çfarë është kjo – një letër për përvjetorin e martesës.

Sandro Botticelli gjeniu i Rilindjes së Hershme italiane, penelata që vuri themelet e “Epokës

A e ke parë djallin? Jo, nuk e ke parë. Si, pra mund të pyesësh pse Zoti e krijoi djallin?

Hijab Drawing : hijab is beautiful by caliphs89

Nëse një Muslimane kënaqë veten me modelet e reja dhe harron qëllimin e vërtetë të Hixhabit .

224 by Bashkesia Islame e Kosoves - issuu

225 by Bashkesia Islame e Kosoves - issuu

Page 1

Sq Fragmente nga Jeta e sahabëve

2.

Page 1

Pause

Pause

231 by Bashkesia Islame e Kosoves - issuu

Pause

2 #2202 NOVEMBER 27 - DECEMBER 3, 2012 Happy 100 th Anniversary of Albania

FILLET E ISLAMIT NË TROJET SHQIPTARE

Shkruan Disa PACIENT qe kan shkruar PER Z. Male dhe si ju ka ndihmuar!

Për shkak të rëndësisë së kësaj pyetje, ne do të japim një tablo të gjërë në lidhje me këtë temë. Theksojmë që në fillim se është mjaft e lehtë që kjo temë ...

#kuran #fejaislame #islam #xheneti #xhennet

Picture

Çfarë përmban “Karta e Medines”, kushtetuta e parë në Islam që rregullon të drejtat, obligimet dhe raportet qytetare mes muslimanëve dhe jomuslimanëve?

"Dashuria jonë është dashuria më e mirë, sepse ti më rrit besimin tim,

... #lumturi #Allah #God #Zot #Gott #besim #faith #islam #brenga #merzi #pikëllimi #premtimet #xhenet #xhennet #parajse #religion #religjioni #durim #mbret

Ekziston një numër pambarim buzëqeshjesh, prandaj duhet të kemi kujdes qe buzëqeshja jonë të mos jetë boshe, sterile, fallso, cinike por të jetë e sinqertë, ...

Bukuria është porsi emri i saj, mirësia është si përshkrimi i saj, bamirësia është si shija e saj. Përfituesit e parë në futjen e gëzimit në zemrat e ...

Haxhi ka qëllime të mëdha,për shkak të cilave është ligjëruar, e sikur ne

Muslimah

Shqiponja me dy koka simboli ynë kombëtar, më i lashti i botës, cila është prejardhja dhe domethënia e saj

Kuptimi i ëndërrave te renditura sipas alfabetit

Qepa, vlerat pozitive ushqyese dhe disa sekrete për ta përdorur si kurues

Haxhi eshte shtylla e Islamit

Margaritar nga Jahja ibën Muadh (2/4)

KURANI: Vepër e Muhamedit a.s. apo fjalë e Allahut ...

Shpirtmirësia është shume e dobishme për shëndetin fizik e mental te njeriut, kurse shpirtngushtësia mund t'ua shkurtoj jetën!

Çokollata, si ndikon tek njeriu, pse konsiderohet si një stimulues seksual dhe ç'ndikim ka te gratë shtatzëna?

Si ndikon çokollata në trupin e njeriut

Është vërtetuar se çokollata përmban s Çokollata dhe seksi

Arkitekt Sinani, shqiptari i madh i civilizimit osman, “Mikelangjelo i Orientit” dhe i përzgjedhuri i katër sulltanëve

Përderisa plasaritjet e kubes…të ndërtuar nga Mikelangjelo vazhdojnë të riparohen me rrathë hekuri nga farkëtarët e Romës, tempujt e Sinanit do të qëndrojnë ...

Thesaret e mbretit Priamos ndodhen në muze në Moskë. Kali i Trojës i cili është një përfaqësues i historisë ndodhet në këmbë dhe pret vizitorë të ndryshëm, ...

Shpërblimi për atë që mbjellë pemë!

Picture

E dini pse nuset veshin vello në ditën e dasmës? Traditat dhe legjendat

Irene Papas, “Penelopa” greke-Historia e një ylli kinemaje që krenohet me origjinën shqiptare

atasehir_mimar_sinan_camii_bursa_kemeri_ve_ic_mekan

Salimiye's_beauty_and_grandeur

Ti kurrë s'je lutur që t'

1024px-Princova_mešita

Lindja dhe origjina

Në gjuhën tonë, ajo quhet grua ose shtëpiake! Muhamedi a.s, i thërriste në

Eupatoria_04-14_img12_Juma_Jami_Mosque

Visegrad_Drina_Bridge_1

1280px-Edwin_Lord_Weeks_-_The_Taj_Mahal_-_Walters_37316

atasehir_mimar_sinan_camii_ic_mekann

Aktorja legjendare greke: Jam shqiptare ose gjysmëshqiptare

Një pikturë miniaturë nga Nakkas Osmani (1579) përshkruan një njeri me një staf (

800px-20101213_Suleymaniye_Mosque_Istanbul_inside_vertical_Panorama

Kariera e tij si ushtarë

Fazat e pjekurisë së punës së tij

[2] Islami dhe muslimanët në tokat shqiptare dhe në Ballkanin Mesjetar IX-XIV, Logos-a, Shkup, Prishtinë-Tiranë, 2003, fq. 37.

Në vdekjen e Muhammad Ali

Le të jetë nga ju një grup që thërret në atë që është e dobishme, urdhëron për punë të mbara dhe ndalon nga e keqja

mihrimah-sultan-kolye

Isa Boletini pa varr, eshtrat e tij në një thes në xhaminë e Mitrovicës

Hapat e vegjël të një gjenialiteti të pashembullt

Letra e Oriana Falacit, gruas që s'u bë nënë, dërguar fëmijës së

At' Gjergj Fishta, kjo figurë qendrore e veprimtarisë politike, artistike, klerike dhe

Ëndrrat erotike, çfarë shohin dhe duan meshkujt dhe çfarë dëshirojnë femrat

Analiza e formës nga Karl Marksi te Zigmund Frojd

Çokollata dhe ndikimi qe ka te grate shtatzena

Richard Wagner, “djalli” që solli engjëlloren nga ferri në muzikë, gjeniu që u përpëlit gjatë në kryqin e anatemës

Nënë Tereza, shqiptarja e hyjshmje e mëshirës dhe devocionit

Giuseppe Verdi, romantiku ngadhnjimtar i shekullit të XIX

Ludvik van Bethoven ky promete i muzikës klasike

ICE-A Maska e PcCrack3r

"Ndoshta jam shqiptare, ose gjysmë shqiptare"

Myslimanët në të gjithë botën nisin muajin e Ramazanit, muajin e agjërimit, të lutjeve dhe veprave të mira.Ramazan është një periudhë e agjërimit, ...

Rruga e mbarë, o, fëmijët e mi, Paçi jetë, paçi shëndet! Ju përcjell baba me lot në sy – N' rrugë të largëta për n' gurbet!

Pse dhe sa e shiti Dalila, Samsonin legjendar, si triumfoi tradhtia mbi dashurinë, legjenda dhe e vërteta

Ajo ka luajtur me legjendën shqiptare, Bekim Fehmiu, në “Odisea”

Atmosfera nëpër rrugët e Medinës ishte shumë e këndshme. Të gjithë njerëzit, të rinj e të moshuar, ishin veshur me rrobët më të ...

Irene thotë se babai i saj mund të jetë shqiptar

Revista amerikane “Time”, në vitin 1999 e emëroi si “Personi i Shekullit”. Në kulturën e gjerë emri Ajnshtajn është bërë sinonimi i gjeniut.

Picture

Picture

Mrekullia e Krijuesit - Milingonat flasin

Sandro Botticelli gjeniu i Rilindjes së Hershme italiane, penelata që vuri themelet e “Epokës

Në marrëdhëniet e suksesshme çiftet kanë mësuar të përshtaten dhe ndryshojnë së bashku. Ata pranojnë se ky ndryshim është një pjesë e paevitueshme e jetë së ...

Theodore Roosevelts drejtuar bashkëshortes së tij, Edith Roosevelt (1943) : "E dashur Bunny! E di se çfarë është kjo – një letër për përvjetorin e martesës.

A e ke parë djallin? Jo, nuk e ke parë. Si, pra mund të pyesësh pse Zoti e krijoi djallin?

Arab-Anime Duaa Islam, Allah Islam, Islam Muslim